65 Days Daily Planner Giveaway by Luqman Zakaria


                                                                              ASSALAMUALAIKUM

Giveaway ni agak menarik. So aku cadangkan korang semua sertai giveaway ni. Hadiah pun agak menarik utk dimenangsi. Jadi apa lagi cuma click saja invivation card di atas utk tahu dgn lebih lanjut ttg giveaway 65 Days Daily Planner Giveaway by Luqman Zakaria....



2016

                                                                        ASSALAMUALAIKUM

Hmm dah lama agaknya aku menyepi dari dunia blog ni.. Mungkin dah hampir setahun kot aku menyepi dri dunia blog ni. Disebabkan cuti yang panjang jadi aku mengisi masa cuti ku ni dgn kembali ke dunia blog. YAHOOOOOO.

Okey sebenarnya aku telah bergelar seorang pelajar tingkatan 6 A.K.A  pra universiti. Allhamdullilah aku bersyukur dpt sambung belajar dan telahpun habis utk semester 1. Jadi sekarang tinggal 2 semester lagi. Untuk tingkatan 6 aku telah mengambil subjek pengajian am( wajib ambil) bahasa melayu, sejarah dan pengajian perniagaan. Untuk semester 1 ni kerja kursus takdak lagi so cuma tumpu untuk peperiksaan saja. Semester 2 la baru ada kerja kursus jadi time tu aku akan agak sibuk la nanti nak buat kerja kursus dengan nak exam lagi. Masuk tingkatan 6 ni aku banyak jumpa kawan-kawan baru, kawan dari sekolah lama pun ada.
                                                                          Gambar kelas

Ni gambar kelas lama so sekarang ni classmates aku dah tak seramai mcm dalam gambar ni. Classmates aku dah tinggal 16 orang jer. Hahaha sikit kan jer lagi yang tinggal.
 Gambar ni ambil time masa hari sukan negara lebih spesifik lagi lepas tengok orang buat senamrobik
       Menjadi org belakang tadbir tolong cikgu buat persiapan untuk majlis tamat tingkatan 6 atas.

Masa hari tamat tingkatan 6 atas




Okey sampai sini jerlah aku menaip. Aku pun telah kekeringan idea tak tahu nak tulis apa dah.

Sekian